
Menús per estades escolars
Aquesta relació és una mostra orientativa dels àpats que poden formar part del vostre menú definitiu, però no es dóna la possibilitat d'escollir els plats.
La composició dels menús vindrà determinada per les necessitats d'organització i del subministrament segons temporada, però tot respectant l'equilibri dietètic establert.
S'elaboren menús adaptats (celíacs, diabetis, al·lèrgies...)
ESMORZARS
- Llet amb cacau i sucs
- Mantega / melmelada
- Pa del dia
- Embotits
- Cereals
Pels mestres i monitors, també:
- Cafè i suc
- Oli i tomàquet
BERENARS
- Pa o galetes amb xocolata
- Pa amb formatgets
- Pa o galetes amb crema de xocolata
- Pa amb embotits
- Sucs
DINARS
Primers plats
- Pasta (bolonyesa, tomàquet, tonyina, pasta gratinada)
- Amanida
- Llenties
- Arròs (cassola, cubana, amanida)
- Patates estofades
- Canelons
- Pastís de carn o de tonyina
Segons plats
- Pollastre al forn
- Salsitxes
- Escalopa de porc, pollastre
- Rodes de bacon a la planxa
- Botifarres, hamburgueses, mandonguilles
- Costelles a la planxa
- Conill
- Costelles al forn
SOPARS
Primers plats
- Sopa de pasta
- Crema de verdures (pastanaga)
- Verdura (mongeta tendra amb patata)
- Verdura saltejada
- Ensaladilla russa
- Amanida d'estiu (base patata cuita tallada)
- Amanida d'arròs
- Amanida catalana
Segons Plats
- Peix (varetes de lluç)
- Croquetes
- Truita de patates
- Truita francesa
- Crestes de tonyina
- San Jacobos
- Calamars a la romana
Guarnicions
- Patates fregides
- Xips
- Amanida amb tomàquet i tonyina
- Mongetes blanques
- Xampinyons
- Puré
POSTRES
- Gelat o fruita: Taronja, préssec, peres, pomes, mandarines, plàtans, síndria,meló...
Guarnicions
- Patates fregides
- Xips
- Amanida amb tomàquet i tonyina
- Mongetes blanques
- Xampinyons
- Puré
POSTRES
- Iogurt, flam, fruita, almívar o macedònia...