Contacta'ns via WhatsApp
De dilluns a divendres de 9:30 a 16.30
659 177 639
De dilluns a diumenge fins les 20h
655 007 027

Treballs de síntesi

Els treballs de síntesi estan dirigits a tot l'alumnat i professorat de l'ESO. Es pretén realitzar un treball englobador de totes les àrees a partir d'un eix temàtic. Els nois i noies podran treballar de manera distesa molts dels objectius que s'estableixen a l'ESO , alhora que, de ben segur, s'ho passaran d'allò més bé.

Pel treball de síntesi us presentem unes propostes de programació adequades a les diferents durades d'estada. Les activitats hi estan distribuïdes per àrees temàtiques, repartides en activitats de mig dia, on cada activitat de mig dia es correspon amb un àrea temàtica o bloc de treball del quadern. 

El nostre departament comercial us detallarà les activitats a realitzar, així com els horaris i els blocs temàtics. També us podrà oferir i mirar la disponibilitat de les dates desitjades i us informarà de les nostres tarifes dels treball de síntesi. Tanmateix ens podeu sol·licitar planificacions d'activitats i pressupostos per estades de cap de setmana amb possibilitat de contractació de monitors, o per estades de colònies d'estiu.

Si ho desitgeu, un dels nostres comercials es desplaçarà al vostre centre per informar-vos de tots els serveis oferts i indicar-vos les propostes més adhients per al vostre grup d'alumnes.

A continuació us presentem el treball de síntesi que es desenvolupa a La Figuera.

L'era de la comunicació

Aquest treball convida a experimentar amb el llenguatge i les tècniques de la comunicació audiovisual i a partir d'aquí, a reflexionar sobre les responsabilitats i implicacions socioculturals que aquesta comporta.

Les propostes del treball conduiran als alumnes per un itinerari que els acostarà a alguns gèneres mediàtics: el documental, el telenoticies, la publicitat o un programa d'entreteniment.

Gràcies a aquest recorregut comprovaran de prop el treball d'equip dels professionals implicats en el procés de producció i postproducció de cadascun d'aquests productes. Els treballs realitzats s'editaran en un DVD que s'enviarà al centre unes setmanes després de l'estada.

DOSSIER L'ERA DE LA COMUNICACIÓ

 

  • Dades de contacte

  • La Figuera - Ctra de Castellnou de Bages, s/n, 08251 Masia nºreg.251
  • Castellnou de Bages
  • (Bages)
Informació legal
x

Empresa: Grup Educa

NIF: XXXX

Adreça: La Figuera - Masia nºreg.251 - Carretera de Castellnou de Bages, s/n, 08251 Castellnou del Bages (Bages), Barcelona

Teléfon: 93 431 21 39

E-mail: david@grupeduca.cat

Valid XHTML 1.0 Transitional

 

[...]
Cargando...
[...]
Cargando...

Información básica sobre protección de datos

Volver